Heeft u een vraag?

Neem dan contact op met reclamebureau BOUKE: het grafisch ontwerpbureau van Boekel:

BOUKE Reclame en Presentatie
Dennenmark 9
5428 NG Venhorst
tel: 06-17136696
mail: info@boukereclame.nl

FACEBOOK: Ook via Facebook kun je BOUKE volgen. Daarom post ik regelmatig afgeronde projecten of gave onderwerpen. Leuk als je BOUKE volgt!

Je kunt me altijd bellen. Voor vragen en voor prijzen. Van 09.00 tot 17.00 uur op 06-17136696. Dan krijg je me direct aan de telefoon. Ik help je graag. Mocht ik niet in de gelegenheid zijn je telefoontje aan te nemen, dan bel ik je zo snel mogelijk terug.
Mocht je meer informatie willen over mijn werkzaamheden, kijk dan bij mijn projecten.

Je kunt ook je contactgegevens hier invullen, dan neem ik contact met jou op. Tot snel!

   BOUKE reclame en presentatie

Voor restyling van je huidige logo of voor het ontwerp van jouw nieuwe bedrijf. Wil je direct een professionele uitstraling waarmee je goed voor de dag komt bij je potentiële nieuwe klanten. Voor je totale huisstijl of voor het ontwerp van een website. Wil je visueel advies over je huidige reclame uitingen. Hulp bij een presentatie of promotiemateriaal voor een beurs. Wil je een ‘huis aan huis’ campagne voeren voor een grotere klantenkring.

BOUKE, Reclame & Presentatie verzorgt het complete pakket. Van het design tot het drukwerk. Ook voor uw autobelettering, of dat deze nu van klein formaat mag worden of u gaat voor een totale carwrapping. BOUKE weet van aanpakken. We maken en bespreken samen het plan of u geeft het uit handen, zodat u zich kunt richten op uw werkzaamheden. Ben je

Deze site is beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en servicevoorwaarden van Google.