Wie is BOUKE Reclame en Presentatie?

BOUKE reclame

BOUKE kijkt… BOUKE luistert… BOUKE observeert… Continu vormen zich beelden in het hoofd van BOUKE Reclame en Presentatie. Op basis van wat ze ziet. Wat ze hoort. Of wat haar wordt verteld. Die beelden moeten er uit. Die moeten toegepast worden. Concepten bedenken. Vormgeven en creëren. Voor zichzelf maar vooral voor een ander. Dan weet Bouke weer: dat is waarom ik dit vak zo interessant vind.

Daarom is BOUKE een grafisch ontwerpster. Zelfstandig. En bewust alleen.
Want dan kun je vrij en open handelen in samenwerking met een klant. Zonder beperkingen van bedrijfsbeleid of opgelegde concepten.

BOUKE kan verhalen omzetten naar beeld. Van een ondernemer of van een particulier. Want vaak heb jij wel het verhaal, maar nog niet het beeld. BOUKE creëert voor jou dit beeld. Verwacht creativiteit en persoonlijke betrokkenheid. Maar vooral: verwacht resultaat.

Wat kan BOUKE voor JOU doen:

BOUKE is een veelzijdig grafisch ontwerpster. Vooral bij een ontwerpopdracht komt haar kwaliteit en creativiteit het best naar voren. Want BOUKE luistert naar je en observeert continu. Jouw verhalen en ideeën krijgen vorm in haar hoofd zodat ze kan vormgeven en creëren. Voor jou!

Ben jij een ondernemer?

Wil je iets laten ontwerpen voor je bedrijf? Of wil je juist de uitstraling van je bedrijf (een nieuwe) vorm geven?  Dan moet je bij BOUKE Reclame en Presentatie zijn. BOUKE ontwerpt en desgewenst beheert voor je de volledige uitstraling van je bedrijf. Zodat je bedrijf een ‘gezicht’  krijgt. Maar ook aan je producten kan een uitstraling worden gegeven. Bijvoorbeeld bij het ontwerpen van verpakkingen of andere reclame uitingen.

Bij al deze werkzaamheden zul je genieten van de combinatie van snelheid en kwaliteit van BOUKE. Niet alleen van het snelle resultaat, maar ook de snelheid van handelen door de korte lijnen tussen jou als opdrachtgever en BOUKE Reclame en Presentatie.

Met de ontwerpen van BOUKE straalt jouw reclame of jouw bedrijf uit wie of wat je wilt zijn als bedrijf en waar je voor staat. Jouw uitingen leven!

Veel grafisch ontwerpers hebben ook de overstap gemaakt naar aanbieden van website ontwerp en beheer. BOUKE heeft deze stap niet gemaakt. Bewust. Want haar passie en kracht is ontwerpen. En ze wil focus blijven houden op deze kracht. Zo blijft ze scherp en succesvol als grafisch ontwerpster. Wel werkt ze samen met partners die als specialisatie het vormgeven van websites hebben. Wanneer u dat wilt zorgt BOUKE voor de contacten of treedt ze namens jou op als tussenpersoon. BOUKE houdt dan de regie op jouw uitstraling om zo duidelijk één stijl te waarborgen. Zo blijf je ontzorgt.
Neem contact op.

Bent u een particulier?

Heb je een ontwerpopdracht? En wil je echt iets persoonlijks? Dan kan BOUKE je zeker helpen. Want voor bijvoorbeeld een uniek geboortekaartje helpt BOUKE je graag. Maar ook voor fotografie en het verzorgen van fotoproducten zoals fotoschilderijen, fotoprints op aluminium, fotoboeken, tuindoeken, fotoprints op hout en dergelijke is mogelijk. BOUKE geniet van jouw persoonlijke opdracht, je zul verrast worden door haar creativiteit.
Neem contact op.

Drukwerk?

Ja, BOUKE verzorgt ook drukwerk voor je.  Als afronding van een ontwerpopdracht maar ook als losse opdracht. BOUKE werkt samen met vaste partners die voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Want drukwerk staat bij BOUKE voor een hoge kwaliteit. Tegen een aantrekkelijke prijs.
Neem contact op.

Opleiding

Ik ben Bouke van der Krieken-Kuipers. Na mijn afgeronde HAVO opleiding in Uden aan het Commenius College in 1996 ben ik begonnen aan de opleiding: Reclame, Presentatie en Communicatie op het SintLucas te Boxtel, deze heb ik afgerond in 2000. Hierna ben ik naar de Kunstacademie St. Joost te Breda gegaan en heb in 2004 mijn HBO diploma B.A. Grafisch ontwerpen behaald.

Na 4 jaar werkervaring als grafisch ontwerpster bij een bedrijf met daarnaast mijn eigen opdrachten heb ik besloten om vanaf 2008 mijn eigen grafisch ontwerpbureau in Boekel fulltime te beginnen als BOUKE Reclame en Presentatie. Zo kan ik mijn klanten nog beter tot dienst zijn.

Ook via Facebook kun je me volgen!